17 Nisan 2013

Snoop Lio ve Miley Cyrus Bir Araya Gelirse


Snoop Lion’ın merakla beklenen “Reincarnated” albümünde yer alacak olan “Ashtrays and Heartbreaks” adlı şarkı, ünlü prodüktör Diplo tarafından Soundcloud’da paylaşıldı.

Çok yakında radyolara servis edilecek olan radyoların yeni hit adayı “Ashtrays and Heartbreaks” şarkısında Snoop Lion’a sürpriz bir isim Miley Cyrus eşlik ediyor!

Snoop Dogg, Vodafone Istanbul Calling Urban & Hip-Hop Festivali kapsamında 7 Temmuz 2013 tarihinde ülkemizde konser verecek.

Snoop Dogg adıyla da tanıdığımız Snoop Lion yeni albümü “Reincarnated”i Sony Music etiketiyle yayınlamaya hazırlanıyor!

Kayıtları Jamaica’da gerçekleştirilen, reggae ve dans müzik etkileri taşıyan yepyeni Snoop Lion albümü “Reincarnated”in prodüktörlüğünü Amerikalı ünlü DJ Diplo ve Major Lazer prodüksiyon ekibi üstlendi.

Snoop Lion’a  Angela Hunte’nin eşlik ettiği albümün çıkış şarkısı “Here Comes The King”in prodüktörlüğü de yine Diplo & Ariel Rechtshaid ve de 6Blocc tarafından gerçekleştirildi.

Albümün kayıt aşamasının perde arkasının yanı sıra Jamaica’daki insanların ve kültürün üzerindeki etkisi ve Snoop Dogg’dan Snoop Lion’a olan değişimi konu alan ve albümle aynı isimli “Reincarnated” belgeseli ise Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterildi ve hayranların büyük ilgisini çekti.(Acunn.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder