15 Nisan 2013

Paris Jackson: Babam normal bir çocukluk geçirmemizi istedi


Michael Jackson’ın 15 yaşındaki kızı Paris Jackson, pop kralının tek isteğinin çocuklarının normal bir hayat sürmesi olduğunu belirtiyor.

NY Daily News’un haberine göre Paris, çocuklarına maske taktırmasıyla bilinen Michael Jackson’ın bu eylemini iyi bir niyetle yaptığını söylüyor.

Daily Mail’ın Pazar dergisine konuşan Paris babası için, “Neye benzediğimizi kimsenin görmesini istemedi. Böylelikle biz O’nun sahip olmadığı bir şeye sahip olabilecektik; normal bir çocukluğa” dedi.

Çeşitli konuların konuşulduğu röportajda Paris, büyüdüğü zaman Neverland Çiftliği’ni hasta çocuklar için bir barınak haline getirmeyi arzu ettiğini belirtti. Paris ile erkek kardeşleri Prince (16) ve Blanket (11), yaşamlarının bir bölümünü bir zamanların ikon yapısı Neverland’de geçirdiler.

2005 yılından bu yana kapalı durumda olan Neverland, halihazırda özel bir sermaye şirketine ait.


Babasının turdayken kendileriyle vakit geçirmek için büyük çaba sarf ettiğini de belirten Paris, kaldıkları otel odalarında Michael Jackson’ın bir projektör ve yatak çarşafı kullanarak derme çatma bir sinema oluşturduğundan bahsetti.

Ayrıca babasının kendisine dans dersleri verdiğinden de bahseden Paris, “Olağanüstü bir babaydı. O’nu hepimiz ölesiye sevdik” dedi.


Hayatına normal bir Amerikan genci olarak devam eden Paris, kısa bir süre önce lisesi için amigoluk yaparken görüntülenmişti.

Eğlence sektörüne girmeyi düşünmediğini de söyleyen Paris, kalp cerrahı olmak istediğini belirtiyor. Paris, “İnsanlara yardım etmek istiyorum, hepsi bu” dedi.(TurkishNY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder