17 Nisan 2013

Hollywood’un En Nefret Edilen İsmi: Gwyneth Paltrow!


 Star isimli derginin film, müzik ve televizyon dünyasının en sinir bozucu bulunan 20 ismini belirlediği anket sonucunda ilk sırayı Gwyneth Paltrow aldı.

Daily Mail’ın haberine göre 40 yaşındaki aktris Gwyneth Paltrow’un yeni çıkardığı sağlıklı yaşam kitabı dolayısıyla insanlara itici geldiği düşünülüyor.

Listenin ikinci sırasında, erkek arkadaşı Robert Pattinson’ı evli yönetmen Rupert Sanders ile aldattığının ortaya çıkmasıyla eleştirilere maruz kalan Kristen Stewart yer aldı.



Listenin üçüncü sırasında Jennifer Lopez yer alırken, kısa süre önce Katy Perry’den ayrılan John Mayer ise dördüncü sırada yer aldı. Listenin beşinci sırasında ise romantik komedi filmlerinden tanınan Katherine Heigl yer aldı.


Listede Justin Bieber sekizinci sırada yer alırken, Kim Kardashian on birinci, Kardashian’ın annesi ise kızından bir basamak üstte yer aldı.


Listede, insani çalışmalar aktivisti Angelina Jolie gibi şaşırtıcı isimler de bulunuyor. Jolie, listenin 15. sırasında yer aldı.


Ayrıca Ashton Kutcher da listenin 13. sırasında yer aldı.

Bu arada R&B şarkıcısı Chris Brown ise, 2009 yılında dövdüğü Rihanna’yla yeniden bir ilişkiye başlamasıyla yoğun eleştiriler almasına ve Drake ile aralarında yaşanan bir bar kavgasına rağmen listenin son sırasında yer aldı.(turkishNY)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder